QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente transporturi

Acordul cu privire la transporturile internationale de marfuri perisabile si instalatiile speciale pentru aceste transporturi (A.T.P)Acordul cu privire la transporturile internationale de marfuri perisabile si instalatiile speciale pentru aceste transporturi (A.T.P) 


ACORDUL A.T.P Acordul cu privire la transportul international de produse perisabile" si cu privire la mijloacele de transport speciale, care trebuie folosite.


In scopul imbunatatirii conditiilor de conservare a calitatii marfurilor perisabile in cursul transportului si de dezvoltare a comertului cu asemenea bunuri, Comisia Economica pentru Europa a O.N.U., a eliberat un acord referitor la transporturile internationale al produselor alimentare si ale altor marfuri perisabile, precum si la instalatiile ce se folosesc in acest scop.In conformitate cu aceasta Conventie, toate instalatiile cu care sunt dotate mijloacele de transport pentru a asigura un regim de temperatura dirijata (izoterme, refrigerente, frigorifice sau calorifere) trebuie sa fie controlate de autoritatile competente din tara unde sunt inregistrate si inmatriculate.


Aderarea Romaniei la Acordul cu privire la transporturile internationale de produse perisabile si cu privire la mijloacele de transport speciale care trebuie folosite pentru aceste transporturi (ATP), adoptat la Geneva la 1 septembrie 1970, a fost stabilit prin "
O.G. nr.75/25-08-1998
Monitorul Oficial nr. 319/28 august 1998

Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }