QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente asistenta sociala

Fisa de evaluare individualaFISA DE EVALUARE INDIVIDUALA


I. Date personale

Nume si prenume Data si  locul nasterii


CNP   


Stare civila/Statut juridic  __________ ______ ____ ____________

Studii_____ _______ ______ __________Ocupatia_____ _______ ______ ___________

Etnia _____ _______ ______ _______ Religia _____ _______ ______ _______________

Domiciliul __________ ______ ____ _____ _______ ______ _________II. Starea de sanatate psiho-fizica

Istoric medical __________ ______ ____ ____________________


Starea de sanatate prezenta__________ ______ ____ _________


Profilul psihologic__________ ______ ____ __________________


III. Istoric social


IV. Aspecte privind mediul de viata

V. Concluzii si recomandariData  Asistent Social


Ghid pentru completarea

Fisei de evaluare individuala


Fisa de evaluare individuala se completeaza dupa ce cazul a fost deschis prin completarea fisei de deschidere a cazului. Este un instrument important  in dosarul cazului deorece contine informatii cu caracter general obtinute din primele intrevederi cu beneficiarul.


I. Date personale


Nume prenume, data si locul nasterii - Se completeaza datele beneficiarului din actele de stare civila.


Stare civila/Statutul juridic

Pentru adulti se completeaza situatia starii civile (necasatorit, casatorit, divortat, vaduv);

Pentru copil se precizeaza situatia juridica (declarat abandonat prin sentinta civila, tutela sau curetela pentru una din situatiile: parintii sunt decedati, declaratii judecatoreste decedati, declarati judecatoreste disparuti, decazuti din drepturi parintesti, parinti necunoscuti sau pusi sub interdictie (Codul Familiei).


Studii - In urma consultarii actelor de studii, se completeaza cu date privind ultimul nivel de studii absolvit.


Ocupatia - Daca beneficiarul are un loc de munca se va completa functia pe care o detine acesta la momentul completarii fisei (adeverinta de salariat poate fi document la dosar); in cazul in care beneficiarul nu este angajat se va preciza statutul sau: somer sau fara ocupatie.


Domiciliul - Se completeaza corect domiciliul din actul de identitate si, in situatia in care acesta nu coincide cu domiciliul in fapt, vor fi mentionate ambele adrese.


Etnie - Se va preciza etnia declarata de beneficiar; este relevant acest tip de informatie pentru demersul de interventie implementat de asistentul social in rezolvarea cazului respectiv, din punctul de vedere al respectarii sistemului de valori si al culturii specifice etniei beneficiarului.


II. Starea de sanatate


Istoric medical - Se vor inregistra afectiunile mai grave (acute sau cronice) de care beneficiarul a suferit pana la momentul evaluarii. Se vor specifica si antecedente medicale din familie: afectiuni cronice sau genetice avute de catre membrii familiei beneficiarului.


Starea de sanatate prezenta - Daca starea de sanatate a beneficiarului este buna se va completa cu expresia clinic sanatos, iar daca sufera de o afectiune se va specifica diagnosticul si alte informatii obtinute din certificatul medical de sanatate. Este recomandat ca asistentul social sa solicite un act medical doveditor,  indiferent de starea de sanatate a beneficiarului.


Profil psihologic Se completeaza cu informatii obtinute din fisa de evaluare psihologica, fisa de examinare psihiatrica, rapoarte de evaluare completate de un specialisti in domeniu. In situatia in care beneficiarul nu a fost evaluat psihologic pana la momentul completarii fisei, asistentul social poate inregistra informatii generale privind comportamentul acestuia.


III. Istoricul social


Se descriu evenimentele importante din viata clientului, prezentate in ordine cronologica, precum si aspecte care au relevanta pentru analiza situatiei de criza existente.


Aspecte privind mediul de viata


Asistentul social va completa acest item cu informatii privind starea materiala a clientului (locuinta, utilitati, proprietati), situatia financiara (venituri permanente sau ocazionale), gradul de independenta sociala (autonomie sociala, resurse, sprijin). De asemenea, se vor preciza informatii despre sistemul de relatii personale ale clientului.


Concluzii si recomandari

In functie de datele obtinute despre beneficiar, asistentul social va rezuma informatiile despre situatia clientului si va recomanda pasi de actiune pentru etapele urmatoare ale interventiei.


Data Se va consemna data la care se completeaza fisei de evaluare.


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }