QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente alimentatie

Clatite cu marmelada sau dulceataCLATITE CU MARMELADA SAU DULCEATA


Ingrediente


Marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. 


Mod de preparare
Dupa ce toate clatitele au fost coapte, pastrate calde pe apa fierbinte, se ung cu marmelada sau dulceata si se impaturesc in patru. Ca sa nu curga umplutura, cand se incalzesc, se vor impacheta ca sarmalele si se vor pastra la cald acoperite, pana cand se servesc. Clatitele impaturite in patru se pot flamba la masa. Pe o farfurie intinsa se aseaza patru clatite impaturite, cu varful spre centrul farfuriei, ca si cum ar fi o singura clatita rotunda. Se presara cu zahar tos(o lingurita cu varf) si se stropesc bine cu 3-4 linguri de alcool pur. Chiar la masa, se aprinde alcoolul (daca se poate cu lumina stinsa in camera) care, arzand, va carameliza zaharul si va da un gust placut clatitelor. 


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }