QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Tranzistoare cu efect de campTranzistoare cu efect de camp


Tranzistoarele MOS cu grila de aluminiu si canal p, fig.7, pot fi realizate in procesul bipolar, prin adaugarea unei etape tehnologice suplimentare care sa defineasca zona de depunere a oxidului de poarta. Sursa si drena sunt formate prin difuzii de tip "baza". Dependenta parametrilor electrici ai tranzistorului MOS de conditiile de suprafata reclama un control mai strict din acest punct de vedere in comparatie cu controlul necesar in procesul bipolar care nu ar avea incluse astfel de realizari.

Fig.7 Tranzistor MOS in tehnologie bipolara


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }