QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente constructii

Descrierea lucrarilor topografice si geodeziceDescrierea lucrarilor topografice si geodeziceMetode si aparatura folosite la masuratoriPrezenta descriere a fost intocmita in vederea ridicarii topografice ample in vederea determinarii limitelor imobilelor cu nr. cad. si 738/4. Pentru aceasta au fost executate urmatoarele operatiuni premergatoare: deplasarea la teren, identificarea proprietarului, actelor, categoriei de folosinta si a vecinatatilor imobilului. Masuratorile topogeodezice pentru determinarea punctelor fixe si detaliilor planimetrice, au fost executate in data de 28.06.2008, cu un teodolit Theo 010 din sase puncte de statie (materializate la teren prin tarusi metalici) si cu ruleta pentru verificarea distantelor si a corectitudii trasarii limitei. Cele 3 puncte determinate prin receptie gps cu receptoare avand modul de operare in frecventa L1, au fost raportate prin masuratori statice relative la punctul BUCU. Dupa etapa de determinare a vectorilor GPS, a urmat compensarea acestora, cu fixarea coordonatelor statiei BUCU. Raportul rezultat in urma compensarii, tabelele cu rezultatele obtinute in urma transformarilor precum si modul de calcul al coordonatelor, suprafetelor si al distantelor sunt prezentate anexat la prezenta descriere.

Sistem de coordonate

Sistemul de coordonate: Stereografic 70

Puncte geodezice

de sprijin vechi

si noi folosite

Semnalele topografice/puncte, la sol ale retelei de  triangulatie precum si bornele acestora sunt deteriorate fiind distruse partial sau total pe cai naturale (lipsa lucrarilor de intretinere) sau artificial (pentru lucrari amenajamentistice). Pentru determinarea amplasamentului imobilului, au fost determinate 6 puncte prin doua receptii/sesiuni gps, in zile diferite (05.06.2008. si 28.04.2009.)

Prima sesiune/receptie g.p.s. - 05.06.2008.

nr. pct.

N

E

gps 1gps 2Gps 3
A doua sesiune/receptie g.p.s. - 28.04.2009.

nr. pct.

N

E

gps 1gps 2Gps 3
Materializarea punctelor vizate

la teren

Punctele vizate au urmatoarea materializare la teren: 1. punct determinat aleatoriu in teren (cu declinatorul teodolitului), care arata orientarea pe nord a imobilului; 2., 3. imobil teren si constructie cu numar postal 6-6A punct limita imobil nr. cad. 738/1/1; 5. colt garaj beton stalp beton retea electrica; 7. imobil teren si constructie numar postal 4 imobil teren si constructie cu numar postal 5; 9. proprietate intravilan nou; 10., 11. punct limita imobil teren nr. cad. 738/1/1, cu imobil teren si constructie cu nr. Postal 14 intrare din strada Ghioceilor puncte determinate prin sesiune/recaptie gps. 14., punct limita imobil teren nr. cad. 738/1/1, cu imobil teren si contructie nr. Postal 12 intrare din strada Ghioceilor punct limita imobil teren cu nr. cad. 738/1/2, cu imobil teren si contructie nr. Postal 10 intrare din strada Ghioceilor punct limita imobil nr. Cad. 738/2, (punctul 18 a fost determinat prin sesiune/recaptie gps), cu imobil teren cu punct limita proprietate nr. Postal 10 intrare din strada Ghioceilor(punct 19) punct limit imobil nr. cad. 738 proprietate intravilan nou;, 22., 23. punct limit imobil nr. cad. 738 26. imobil proprietar necunoscut; 27. stalp beton retea electrica; imobil proprietar necunoscut.

Schita determinarii punctelor de statie

Schita determinarii punctelor GPSSchita determinarii punctelor GPS
Explicatii suplimentare ale descrierii topografice


Avand in vedere documentatiile tehnice aprobate de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov ale imobilelor prin care au fost atribuite numerele cadastrale 738/1/1; 738/1/2; si 738/4, dupa ridicarea topografica ampla a zonei au fost executate masuratori topogeodeice privind determinarea limitelor acestora, conform schitelor de mai jos urmate de intocmirea proceselor verbale privind identificarea limitelor.

Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }