QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente constructii

Campuri electrice in corpuri izolatoare (dielectrici)Campuri electrice in corpuri izolatoare (dielectrici)


Studiul campului electrostatic in corpuri (izolatoare) se bazeaza pe determinarea vectorilor si respectiv in doua fante inguste si scurte, practicate in aceste corpuri (fig. 3.3.7 a si b).

Fig. 3.2.7.a Campul EFig. 3.2.7.b Inductia D


Astfel, intensitatea campului electric intr-un punct din corp este egala numeric cu vectorul camp din vidul unui mic canal orientat in lungul directiei polarizatiei electrice , iar inductia electrica intr-un punct dintr-un corp este o marime de stare locala a campului electric, egala numeric cu produsul dintre si vectorul camp din vidul unei mici fante, extrem de plate, orientate transversal fata de directia locala a polarizatiei electrice .


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }