QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente marketing

Marketing proiect - SC "B&D Clean" SRLSC "B&D Clean" SRL isi propune sa ofere studentilor servicii de spalatorie rapida, de calitate si la preturi studentesti.
Consumatorii potentiali ai serviciului de spalatorie rapida sunt toti cei care doresc sa aiba haine curate cu minimul de effort, timp si bani din partea lor. Firma "B&D Clean" poate oferi servicii pentru inceput numai pe piata Iasului printr-un singur centru ce se afla in complexul studentesc "Tudor Vladimirescu".
Serviciul este destinat studentilor, familiilor studentesti, precum si familiilor cu un program foarte incarcat.
Dezvoltarea rapida a societatii, dinamica activitatilor studentesti este un cadru propice pentru infiintarea, practicarea si dezvoltarea acestui tip nou de serviciu din Iasi.


Interesele si activitatea studentului modern nu implica in prezent o serie de actiuni mai putin importante, printre care, spalatul fiind o adevarata problema la care noi oferim solutia, spalatoria "B&D Clean".
Serviciile de spalatorie au avut si vor avea intodeauna o piata foarte favorabila, dovada multitudinea unitatilor de profil din tara si din strainatate. Un studiu de piata efectuat de firma "Clean&Clean" a relevat faptul ca cel mai mare obstacol in calea apelarii la acest tip de servicii il constituie lipsa de transparenta a preturilor, ceea ce nu este relevant in cazul nostru, deoarece preturile fixate de noi sunt cele mai mici de pe piata.
Firma noastra si propune sa ofere 18 ore din 24 serviciile pentru satisfacerea clientilor in ceea ce priveste spalarea rapida, in conditii igienice deosebite si la preturi accesibile. Serviciul se afla in momentul de fata in stadiul de idee.
Obiectivul firmei este sa vina in intampinarea unei nevoi reale a studentilor din campus si sa ofere solutia (pentru o astfel de nevoie), prin deservirea la timp si in cel mai scurt timp(2 ore). Acest serviciu include pe de o parte colectarea comenzilor de catre personalul firmei, a rufelor din fiecare camin, cu specificarea "incarcaturii" fiecarui pachet. Va exista o chitanta si un bon pentru fiecare pachet la preluarea de catre personal si in acelasi timp la livrarea pachetului se va intocmi o fisa de primire.
Pe de alta parte comenzile se pot aduce personal si se pot spala personal de catre clienti sub supravegherea personalului.
Plata se efectueaza in avans persoanei care preia comanda.
La cererea clientului firma poate oferi servicii rapide, pana la 2 ore, la un pret diferentiat (adaos 30%).
Printre motivele, identificate de noi, pentru care clientii ar apela la serviciile firmei noastre se numara :
Plasamentul firmei in campus;
Comoditate;
Economisirea timpului;
Pret mic;
Conditii igienice foarte bune;
Rapiditate : onorarea comenzii de la 2 la 24 de ore ;
Calitatea serviciilor ;
Amabilitatea personalului ;
Curiozitatea, fiind unserviciu nou pe piata ieseana.
Referitor la parerile catorva consumatori putem aminti o parrte din remarcile lor :
. " e o idee buna, dar greu de realizat din cauza lipsei banilor";
. alti consumatori doresc deschiderea acestei firme cat mai rapid, agreand aceasta idee ;
. unii au aratat oarecare retinere fata de ideea noastra, altii fiind entuziasmati, dorind sa devina cat mai curand clientii nostri fideli.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }