QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente informatica

MassiveMiscarea persoanelor reale, in special in razboi pe terenul de lupta,este o provocare complexa puntru programator.
 Personajele generate pe calculator, numiti agenti, au o inteligenta proprie.
Cand un orc se intalneste cu un elf intr-un razboi digital, comportamentul exact un poate fi anticipat.Elful ar putea sa-si roteasca sabia, dar cand? Adversarul lui o va vedea si se va feri (sau nu). Elful sare in fata. Orcul se ghemuieste si de data asta sageata elfului il loveste.Desi rezultatul luptei este in mare parte determinat-exista o actiune nedeterminata-secventele individuale au, cea ce s-ar numi, programare spontana. Fiecare miscare este o consecinta a celei dinainte-a ei.


"Fiecare agent are 'liber arbitru'," Regelous a zis. "Cel mai important lucru in realizarea unei multimi realiste este realizarea unui individ realist."
Pentru a aduce cartea lui J.R.R. Tolkien's la viata, nici nu se puteau gandi la adunarea a aproximativ 70,000 de inalti, spatosi figuranti, imbracand-ui in armure prelucrate cu grija si corectand-ui pe fiecare. Si aceasta era numai o scena din preludiul la The Fellowship of the Ring(fratia inelului).
Asa ca in 1996, directorul Peter Jackson l-a rugat pe Regelous, care a lucrat la filmul lui Jackson  HYPERLINK "https://www.ifilm.com/ifilm/product/film_info/0,3699,2367987,00.html" The Frighteners, sa inventeze un program care ar putea sa faca fata acestei sarcini .
In Massive, inteligenta agentilor defineste cum vad sau aud, cat de repede pot fugi si cat de incet mor. Pentru filmari, miscarile cascadorilor au fost inregistrate in studiouri pentru a permite agentilor sa manuiasca armele, sa se fereasca de lovituri, sa atace inamiculsi sa cada de pe zidurile turnurilor prabusindu-se.
Ca oamenii adevarati, tipurile de corp a agentilor, hainele si vremea influenteaza posibilitatile lor.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }