QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente desen

Fane Jeg - referatArta lui Fane Jeg consta in alaturarea in fotorgafiile in miscare a doua sau mai multe concepte, care surprind totusi prin omogenitate.

Fotografiile cu caracter social sunt o perfecta oglinda a lumii noastre cu toate partile ei negre, aici fotograful exagereaza prin prezentarea exclusiva a unor aspecte aproape macabre ale vietii de zi cu zi. Cersetori, persoane in etate care aproape ca sperie spectatorul, copii ai strazii, etc. Toate acestea sunt de inteles daca ne gandim numai la faptul ca fotograful este un jurnalist care se exprima prin imagini si nu prin viu grai sau scris, astfel ca mai ramane loc si de interpretare.Viata politica este prezenta, la randul ei, in panorama facuta de Fane Jeg. Oamenii politici sunt principalele tinte ale obiectivului care reuseste sa-i surprinda in cele mai ciudate ipostaze. Nici una dintre pozele prezentate nu sunt conventionale, prin conventionale intelegand poze cu un subiect care nu exprima nimic, din contra fotograful isi da frau liber vointei si comunica prin intermediul micilor bucati de hartie tot ceea ce a simtit la momentul respectiv.
Ernest Hamingway spunea ca: "datoria unui scriitor este sa astearna pe hartie cat mai exact posibil tot ceea ce a vazut, simtit si gandit la un moment dat" , daca extrapolam aceasta definitie si pentru ceilalti artisti, atunci putem spune fara teama de a gresi ca Fane Jeg este un fotograf de prima clasa.
In final, ar trebui facut un tot al celor mai reusite trei fotografii numai ca acest lucru este foarte greu, motiv pentru care vom enumera cele mai reusite trei fotografii, si motivele alegerii lor, fara insa a alcatui si un clasament al acestora.
Una dintre cele mai reusite fotografii ale lui Fane Jeg este cea care prezinta o batrana cersind pe strada iar in fundal apare un panou pe care este inscris cursul valutar.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }